1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 3, matt black brown

Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 3, matt black brown

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 3, matt black brown om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 3, matt black brown

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

47

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

24 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 3, matt black brown

De Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 3, mat zwart bruin, is een perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele e-bike voor dagelijks gebruik. Dit model heeft een lichtgewicht aluminium frame dat zorgt voor stabiliteit en wendbaarheid tijdens het fietsen. Dankzij de verende voorvork en zadelpen geniet je van een soepele en comfortabele rit, zelfs op oneffen terrein. Deze e-bike is uitgerust met een onderhoudsvriendelijke voorwielmotor, die zorgt voor een efficiënte en moeiteloze ondersteuning tijdens het fietsen. Bovendien is de Shimano Nexus 3 versnellingsnaaf geïntegreerd, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende snelheden. Of je nu een steile heuvel beklimt of een ontspannen rit maakt door de stad, deze e-bike biedt je een aangename en comfortabele ervaring. Met een indrukwekkende actieradius van meer dan 140 kilometer kun je met deze fiets ook lange afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over de batterijduur. Of je nu naar je werk pendelt of een ontspannen fietstocht maakt in de natuur, deze elektrische damesfiets Basic biedt je de perfecte balans tussen comfort, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Kies voor deze stijlvolle e-bike en geniet van de vrijheid en het plezier van elektrisch fietsen.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 3, matt black brown

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 3, matt black brown is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 3, matt black brown is 47. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 3, matt black brown heeft een Ketting als aandrijving met 3 versnellingen.

Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 3, matt black brown is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 24 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets Basic, 47 cm, Nexus 3, matt black brown kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen