1. elektronica
  2. Spatbord spatlap Eurofender 58 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden)

Spatbord spatlap Eurofender 58 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden)

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spatbord spatlap Eurofender 58 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spatbord spatlap Eurofender 58 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden)

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Gewicht

0.0 g

Lichaamslengte

Omschrijving van Spatbord spatlap Eurofender 58 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden)

Bescherm je fiets en kleding tegen modder en opspattend water met de Spatbord spatlap Eurofender. Deze spatlap is speciaal ontworpen om te passen op de meeste spatborden en heeft een breedte van 58 mm. Of je nu door plassen rijdt of op een modderig pad fietst, deze spatlap zorgt ervoor dat je fiets en kleding schoon blijven. De Eurofender spatlap is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en flexibel is. Hierdoor is hij bestand tegen verschillende weersomstandigheden en zal hij niet snel beschadigen. Bovendien is de spatlap eenvoudig te monteren en past hij perfect op je spatbord. Met zijn stijlvolle design en neutrale kleur past hij goed bij elke fiets. Naast het beschermen van je fiets en kleding, draagt de spatlap ook bij aan je veiligheid. Hij voorkomt namelijk dat opspattend water je zicht belemmert tijdens het fietsen. Met de Eurofender spatlap ben je dus niet alleen goed beschermd, maar ook veilig onderweg. Voeg deze praktische en stijlvolle spatlap toe aan je fietsaccessoires en geniet van een schone en comfortabele fietservaring.

Veelgestelde vragen over Spatbord spatlap Eurofender 58 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden)

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spatbord spatlap Eurofender 58 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) is een Stadsfiets.

De framemaat van Spatbord spatlap Eurofender 58 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) is . De wielmaat is .

Spatbord spatlap Eurofender 58 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) heeft een als aandrijving met versnellingen.

Spatbord spatlap Eurofender 58 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) is geschikt voor met een gewicht van 0.0 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spatbord spatlap Eurofender 58 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen