1. elektronica
  2. Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 21 Versnellingen Mechanische Schijfrem Zilver

Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 21 Versnellingen Mechanische Schijfrem Zilver

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 21 Versnellingen Mechanische Schijfrem Zilver om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 21 Versnellingen Mechanische Schijfrem Zilver

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

48

Wielmaat

29 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Meer dan 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

18.9 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 21 Versnellingen Mechanische Schijfrem Zilver

De Rucanor Lux Hardtail Mountainbike is de perfecte metgezel voor avontuurlijke offroad-fietsritten! Deze fiets is uitgerust met een Shimano Tourney derailleur met 21 versnellingen, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende terreinen. Daarnaast zorgen de mechanische schijfremmen voor optimale remprestaties, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Deze mountainbike heeft een 29 inch wielmaat en een frame van 48 centimeter, waardoor hij geschikt is voor zowel lange als korte fietsers. De verende voorvork met lockout zorgt voor extra comfort en controle tijdens het rijden op ruig terrein. Bovendien is deze fiets een echte eyecatcher dankzij het opvallende zilveren frame en de stoere zwarte accenten. Of je nu je conditie wilt verbeteren of je kracht wilt trainen, de Rucanor Lux Hardtail Mountainbike biedt je de mogelijkheid om het hele jaar door intensieve ritten te maken. Dus stap op deze sportieve fiets en ervaar het plezier van offroad fietsen op een geheel nieuw niveau!

Veelgestelde vragen over Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 21 Versnellingen Mechanische Schijfrem Zilver

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 21 Versnellingen Mechanische Schijfrem Zilver is een Mountainbike.

De framemaat van Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 21 Versnellingen Mechanische Schijfrem Zilver is 48. De wielmaat is 29 Inch.

Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 21 Versnellingen Mechanische Schijfrem Zilver heeft een Ketting als aandrijving met Meer dan 10 versnellingen versnellingen.

Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 21 Versnellingen Mechanische Schijfrem Zilver is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 18.9 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 21 Versnellingen Mechanische Schijfrem Zilver kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen