1. elektronica
  2. Stokvis E-Transporter N3 RB 468 Wh

Stokvis E-Transporter N3 RB 468 Wh

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Stokvis E-Transporter N3 RB 468 Wh om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Stokvis E-Transporter N3 RB 468 Wh

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

3 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Stokvis E-Transporter N3 RB 468 Wh

De Stokvis E-Transporter N3 RB 468 Wh is een revolutionaire elektrische transportfiets die jouw dagelijkse woon-werkverkeer naar een hoger niveau tilt. Met zijn stijlvolle uitstraling en robuuste frame is deze fiets de ultieme metgezel voor elke moderne avonturier. Deze elektrische transportfiets is uitgerust met hoogwaardige onderdelen, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een betrouwbare en comfortabele rijervaring biedt. De krachtige accu van 468 Wh zorgt ervoor dat je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over het verlies van energie. Bovendien zorgt de elektrische ondersteuning ervoor dat je gemakkelijk en snel door het drukke stadsverkeer kunt manoeuvreren. Naast zijn functionele eigenschappen is deze elektrische transportfiets ook uiterst praktisch. Dankzij de voordrager kun je eenvoudig een mand of krat monteren, zodat je je dagelijkse boodschappen veilig en gemakkelijk kunt vervoeren. Of je nu naar de supermarkt gaat of een ontspannende fietstocht maakt, deze fiets staat altijd voor je klaar. Ontdek de vrijheid en het gemak van de Stokvis E-Transporter N3 RB 468 Wh en geniet van elke rit die je maakt.

Veelgestelde vragen over Stokvis E-Transporter N3 RB 468 Wh

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Stokvis E-Transporter N3 RB 468 Wh is een Transportfiets.

De framemaat van Stokvis E-Transporter N3 RB 468 Wh is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Stokvis E-Transporter N3 RB 468 Wh heeft een als aandrijving met 3 versnellingen.

Stokvis E-Transporter N3 RB 468 Wh is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 3 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Stokvis E-Transporter N3 RB 468 Wh kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen