1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, Bo, 44 cm, middenmotor, Nxs 8, dry green

Elektrische damesfiets, Bo, 44 cm, middenmotor, Nxs 8, dry green

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, Bo, 44 cm, middenmotor, Nxs 8, dry green om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, Bo, 44 cm, middenmotor, Nxs 8, dry green

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

44

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, Bo, 44 cm, middenmotor, Nxs 8, dry green

De Elektrische damesfiets Bo is een uitzonderlijk comfortabele fiets met een middenmotor van Bafang M300. Met het LCD-scherm kunt u gemakkelijk de instellingen aanpassen en de vijf ondersteuningsstanden kiezen die het beste bij uw behoeften passen. Daarnaast is deze fiets uitgerust met Walk Assist, waardoor het starten en stoppen een fluitje van een cent is. Met de Shimano Nexus naaf met 8 versnellingen kunt u moeiteloos schakelen en genieten van een soepele rit. Deze elektrische fiets is niet alleen comfortabel, maar ook veilig. Het heeft een geveerde voorvork en een geveerde zadelpen, waardoor oneffenheden in de weg worden opgevangen en u kunt genieten van een soepele rit. Het kettingscherm beschermt uw kleding tegen vuil en de hydraulische schijfremmen zorgen voor betrouwbare en krachtige remprestaties. Met de Elektrische damesfiets Bo kunt u niet alleen in de stad rijden, maar ook op het platteland. Het is perfect voor ontspannen fietstochten en zelfs steile heuvels zijn geen probleem voor deze krachtige fiets. Geniet van het comfort, de luxe en de veiligheid van deze geweldige elektrische fiets en ontdek de vrijheid van moeiteloos fietsen.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, Bo, 44 cm, middenmotor, Nxs 8, dry green

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, Bo, 44 cm, middenmotor, Nxs 8, dry green is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, Bo, 44 cm, middenmotor, Nxs 8, dry green is 44. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, Bo, 44 cm, middenmotor, Nxs 8, dry green heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Elektrische damesfiets, Bo, 44 cm, middenmotor, Nxs 8, dry green is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, Bo, 44 cm, middenmotor, Nxs 8, dry green kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen