1. elektronica
  2. Legend Etna ATB Foldable E-Bike 250 W

Legend Etna ATB Foldable E-Bike 250 W

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Legend Etna ATB Foldable E-Bike 250 W om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Legend Etna ATB Foldable E-Bike 250 W

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

52

Wielmaat

27.5 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

30

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

21.5 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Legend Etna ATB Foldable E-Bike 250 W

Buxxo Bikes is trots om de officiële distributeur te zijn van LEGEND E-BIKES voor de BENELUX-regio. We presenteren met trots de Legend Etna ATB Foldable E-Bike 250 W, een revolutionair vervoersmiddel dat je rijervaring zal transformeren. De Legend Etna ATB Foldable E-Bike 250 W is een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en kracht. Met een krachtige 250 W motor kun je met gemak elke heuvel beklimmen en elke afstand afleggen. Of je nu naar je werk pendelt, door de stad rijdt of de natuur verkent, deze e-bike biedt je de vrijheid en flexibiliteit die je nodig hebt. Wat deze e-bike echt speciaal maakt, is het opvouwbare ontwerp. Met slechts een paar eenvoudige stappen kun je de Legend Etna ATB Foldable E-Bike 250 W gemakkelijk opvouwen en meenemen in de kofferbak van je auto, op de trein of zelfs in de lift. Dit maakt het de perfecte metgezel voor avonturiers die altijd onderweg zijn. Naast de functionaliteit biedt deze e-bike ook een hoog niveau van comfort en veiligheid. Met de geavanceerde schokdempers geniet je van een soepele rit, zelfs op hobbelige wegen. De krachtige remmen zorgen voor een betrouwbare stop, terwijl de ingebouwde verlichting je zichtbaarheid verhoogt, zelfs in het donker. Kies voor de Legend Etna ATB Foldable E-Bike 250 W en ontdek een nieuwe manier.

Veelgestelde vragen over Legend Etna ATB Foldable E-Bike 250 W

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Legend Etna ATB Foldable E-Bike 250 W is een Mountainbike.

De framemaat van Legend Etna ATB Foldable E-Bike 250 W is 52. De wielmaat is 27.5 Inch.

Legend Etna ATB Foldable E-Bike 250 W heeft een Ketting als aandrijving met 30 versnellingen.

Legend Etna ATB Foldable E-Bike 250 W is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 21.5 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Legend Etna ATB Foldable E-Bike 250 W kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen