1. elektronica
  2. Wheelerz.nl omafiets glanszwart rijklaar

Wheelerz.nl omafiets glanszwart rijklaar

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Wheelerz.nl omafiets glanszwart rijklaar om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Wheelerz.nl omafiets glanszwart rijklaar

Type fiets

Omafiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

17 kg

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Wheelerz.nl omafiets glanszwart rijklaar

De Wheelerz.nl omafiets is een klassieke fiets, bekend om zijn hoge frame en rechte zithouding. Deze fiets is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudig en betrouwbaar vervoermiddel. Of je nu snel van de ene plek naar de andere wilt gaan in de stad of van dorp naar dorp wilt reizen, deze omafiets is de ideale keuze. De omafiets is uitgerust met dubbelzijdige aluminium velgen, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een stijlvolle uitstraling heeft. Met een framemaat van 57 cm is deze fiets geschikt voor zowel volwassenen als tieners. Dankzij de zijstandaard kun je de fiets eenvoudig parkeren zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij omvalt. Daarnaast heeft de fiets handige extra's, zoals jasbeschermers, een kettingkast die is afgedekt met een lakdoek en LED-verlichting op batterijen voor goede zichtbaarheid in het donker. Het zadel en het stuur zijn verstelbaar in hoogte, zodat je de fiets kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Met de Wheelerz.nl omafiets in glanszwart ben je verzekerd van een comfortabele en stijlvolle rit, waar je ook naartoe gaat.

Veelgestelde vragen over Wheelerz.nl omafiets glanszwart rijklaar

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Wheelerz.nl omafiets glanszwart rijklaar is een Omafiets.

De framemaat van Wheelerz.nl omafiets glanszwart rijklaar is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Wheelerz.nl omafiets glanszwart rijklaar heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Wheelerz.nl omafiets glanszwart rijklaar is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 17 kg en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Wheelerz.nl omafiets glanszwart rijklaar kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen