1. elektronica
  2. HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor,

HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor,

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor, om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor,

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

37

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

31 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor,

De HITWAY 26 inch e-bike is een elektrische stadsfiets die perfect is voor zowel dames als heren. Met een krachtige 250W motor zorgt deze fiets voor moeiteloos fietsplezier in de stad. Deze e-bike heeft 2 rijstanden om uit te kiezen: de fitness rijstand en de lichte rijstand. Of je nu een stevige workout wilt of gewoon ontspannen wilt cruisen, deze fiets past zich aan jouw behoeften aan. Bovendien kun je de snelheid regelen met de 3 snelheidsinstellingen en de batterij-indicator geeft je altijd duidelijk inzicht in de resterende batterijduur. Een ander handig kenmerk van deze elektrische stadsfiets is de verstelbare zithoogte. Hierdoor is de fiets geschikt voor mensen met verschillende lichaamsafmetingen. Of je nu lang of kort bent, je kunt altijd comfortabel en ergonomisch fietsen. Dus waar wacht je nog op? Stap op de HITWAY 26 inch e-bike en geniet van de vrijheid en het gemak van elektrisch fietsen in de stad!

Veelgestelde vragen over HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor,

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor, is een Transportfiets.

De framemaat van HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor, is 37. De wielmaat is 26 Inch.

HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor, heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor, is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 31 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je HITWAY 26 inch e-bike, elektrische stadsfietsen cruise stadsfiets,elektrische fiets voor dames heren, 250W motor, kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen