1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matgrijs

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matgrijs

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matgrijs om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matgrijs

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

24 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matgrijs

De Elektrische damesfiets Mio is een fantastische e-bike die je een comfortabele en soepele rijervaring biedt. Met zijn Shimano Nexus 8-speed versnellingen kun je gemakkelijk schakelen en altijd de juiste snelheid vinden. De krachtige middenmotor zorgt voor directe trapondersteuning die zich aanpast aan jouw rotatie, waardoor je moeiteloos kunt fietsen. Deze e-bike heeft een indrukwekkende actieradius van 70 tot 120 kilometer, afhankelijk van de omstandigheden en bij een volledig opgeladen accu. Hierdoor is de Vogue Mio perfect geschikt voor zowel korte ritten in de stad als langere afstanden tussen huis en werk. Met zijn lage instap en stevige aluminium frame biedt dit model een comfortabele en stabiele rijervaring. Veiligheid is ook een belangrijk aspect van de Vogue Mio. De voor- en achterverlichting zijn beide led-verlichting, die automatisch functioneert en is gekoppeld aan de accu. Zo ben je altijd goed zichtbaar, zelfs in het donker. Met een belastbaar gewicht van 120 kg is deze e-bike ook geschikt voor diegenen die wat meer bagage willen meenemen. De Vogue Mio combineert stijl, kwaliteit en betaalbaarheid op een perfecte manier. Of je nu naar je werk pendelt of gewoon geniet van een ontspannen fietstocht, deze elektrische damesfiets zal je niet teleurstellen.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matgrijs

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matgrijs is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matgrijs is 51. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matgrijs heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matgrijs is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 24 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matgrijs kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen