1. elektronica
  2. Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen

Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen

Type fiets

Omafiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

19 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen

Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen is een perfecte keuze voor stoere jongens in de tienerleeftijd. Deze fiets, onderdeel van de prachtige Volare Lifestyle range, is speciaal ontworpen om te passen bij de moderne levensstijl van jongens van 12 jaar en ouder. Het moderne stalen frame van deze fiets heeft een opvallende zwarte kleur, waardoor je echt de show kunt stelen. Om je snelheid te verhogen, is de fiets uitgerust met Shimano Nexus 3 versnellingen, zodat je moeiteloos kunt schakelen. De handrem en terugtraprem zorgen ervoor dat je veilig kunt remmen en volledige controle hebt over de fiets. De stoere hockey-type kettingkast, praktische voorbagagedrager en tweekleurige banden met aluminium velgen geven de fiets een robuuste uitstraling die perfect past bij jouw avontuurlijke levensstijl. Veiligheid staat voorop, daarom is de fiets voorzien van verlichting aan de voor- en achterkant, zodat je goed zichtbaar bent in het donker. Daarnaast wordt de fiets geleverd met een handig fietsslot en een fietsbel, zodat je zonder zorgen op pad kunt gaan. De spatborden houden al het opspattende vuil tegen, waardoor je altijd schoon en droog blijft tijdens het fietsen. Met de afneembare voordrager kun je eenvoudig je spullen meenemen, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Kortom, met de Vol.

Veelgestelde vragen over Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen is een Omafiets.

De framemaat van Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen is 51. De wielmaat is 28 Inch.

Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 19 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Volare Lifestyle Jongensfiets Tiener 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen