1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matgrijs

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matgrijs

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matgrijs om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matgrijs

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

46

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

24 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matgrijs

De Elektrische damesfiets Mio is een fantastische keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabele en betrouwbare e-bike. Deze fiets is uitgerust met een krachtige middenmotor en de Shimano Nexus 8 speed versnellingen, waardoor je altijd soepel kunt schakelen en genieten van een moeiteloze rit. Met een volledig opgeladen accu heeft de Vogue Mio een indrukwekkende actieradius van 70 tot 120 kilometer. Hierdoor is deze e-bike perfect voor zowel korte ritten in de stad als langere afstanden naar het werk. Met de Vogue Mio hoef je je nooit zorgen te maken over de batterijduur! Deze e-bike is ontworpen met een lage instap en een stevig aluminium frame voor optimaal comfort en duurzaamheid. Bovendien is de verlichting aan de voor- en achterkant voorzien van heldere LED-lampen, die automatisch worden ingeschakeld en worden gevoed door de accu. Hierdoor ben je altijd zichtbaar en veilig op de weg. De Vogue Mio is geschikt voor een belastbaar gewicht tot 120 kg, waardoor hij vrijwel alles aankan. Of je nu boodschappen doet of je dagelijkse woon-werkverkeer maakt, deze e-bike is betrouwbaar en robuust. Bovendien is de Vogue Mio stijlvol vormgegeven, van hoge kwaliteit en ook nog eens betaalbaar. Waar wacht je nog op? Stap op de Elektrische damesfiets Mio en geniet van een comfortabele en zorgeloze fietservaring.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matgrijs

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matgrijs is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matgrijs is 46. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matgrijs heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matgrijs is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 24 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matgrijs kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen