1. elektronica
  2. Popal Daily Dutch Basic Kinderfiets Jongens 26 inch

Popal Daily Dutch Basic Kinderfiets Jongens 26 inch

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Popal Daily Dutch Basic Kinderfiets Jongens 26 inch om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Popal Daily Dutch Basic Kinderfiets Jongens 26 inch

Type fiets

Transportfiets | Urban fiets

Framemaat

46

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

18.9 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Popal Daily Dutch Basic Kinderfiets Jongens 26 inch

Ben je op zoek naar een trendy fiets voor schoolgaande kinderen? Dan is de Popal Daily Dutch Basic Kinderfiets Jongens 26 inch perfect voor jou! Deze transportfiets heeft een klassieke uitstraling en is uitgerust met een dubbele bagagedrager. Je kunt dus zonder problemen al je spullen meenemen! Of het nu gaat om schoolboeken of sportuitrusting, deze fiets biedt voldoende ruimte om alles veilig te vervoeren. De stoere legergroene kleur maakt deze jongensfiets extra aantrekkelijk. Met een wielmaat van 26 inch is deze fiets geschikt voor jongens tussen de tien en veertien jaar. Maar dat is nog niet alles! De Popal Daily Dutch Basic Kinderfiets Jongens 26 inch biedt ook comfort en veiligheid. Deze fiets is uitgerust met stevige banden en een solide frame, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik. Bovendien heeft hij een handige voordrager waar je gemakkelijk een mand of krat op kunt bevestigen. Zo kun je je spullen altijd binnen handbereik houden. De fiets is voorzien van goede verlichting, zodat je altijd goed zichtbaar bent in het verkeer. Kortom, met de Popal Daily Dutch Basic Kinderfiets Jongens 26 inch ben je verzekerd van een comfortabele en stijlvolle rit naar school of naar je sportactiviteiten!

Veelgestelde vragen over Popal Daily Dutch Basic Kinderfiets Jongens 26 inch

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Popal Daily Dutch Basic Kinderfiets Jongens 26 inch is een Transportfiets | Urban fiets.

De framemaat van Popal Daily Dutch Basic Kinderfiets Jongens 26 inch is 46. De wielmaat is 26 Inch.

Popal Daily Dutch Basic Kinderfiets Jongens 26 inch heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Popal Daily Dutch Basic Kinderfiets Jongens 26 inch is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 18.9 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Popal Daily Dutch Basic Kinderfiets Jongens 26 inch kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen