1. elektronica
  2. Huffy Extent 24 Inch Kinderfiets Shimano 18 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 8+ jaar

Huffy Extent 24 Inch Kinderfiets Shimano 18 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 8+ jaar

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Huffy Extent 24 Inch Kinderfiets Shimano 18 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 8+ jaar om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Huffy Extent 24 Inch Kinderfiets Shimano 18 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 8+ jaar

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

35

Wielmaat

24 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Meer dan 10 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

19 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Huffy Extent 24 Inch Kinderfiets Shimano 18 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 8+ jaar

Bereid je voor op avontuurlijke ritten op deze Huffy Extent 24 Inch Kinderfiets! Deze stoere mountainbike is ontworpen voor jongens en meisjes van 8 jaar en ouder. Het stevige stalen frame en de verende voorvork zorgen voor een soepele rit, zelfs op ruige paden en hobbelige wegen. Met de 18 versnellingen van Shimano kun je gemakkelijk schakelen en je aanpassen aan verschillende terreinen. Of je nu bergopwaarts gaat of over vlakke wegen fietst, je hebt altijd de juiste versnelling binnen handbereik. De achterderailleur zorgt voor nauwkeurige en vloeiende schakelmanoeuvres, zodat je moeiteloos kunt blijven trappen. Deze mountainbike is uitgerust met een schijfrem aan de voorzijde en V-brakes aan de achterzijde, wat zorgt voor uitstekende remprestaties en optimale controle. Daarnaast bieden de brede banden een verbeterde tractie, zodat je zelfverzekerd kunt blijven fietsen, zelfs op gladde of modderige ondergronden. Kortom, de Huffy Extent 24 Inch Kinderfiets is de perfecte metgezel voor jonge avonturiers die graag de natuur verkennen en op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige mountainbike.

Veelgestelde vragen over Huffy Extent 24 Inch Kinderfiets Shimano 18 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 8+ jaar

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Huffy Extent 24 Inch Kinderfiets Shimano 18 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 8+ jaar is een Mountainbike.

De framemaat van Huffy Extent 24 Inch Kinderfiets Shimano 18 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 8+ jaar is 35. De wielmaat is 24 Inch.

Huffy Extent 24 Inch Kinderfiets Shimano 18 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 8+ jaar heeft een Ketting als aandrijving met Meer dan 10 versnellingen versnellingen.

Huffy Extent 24 Inch Kinderfiets Shimano 18 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 8+ jaar is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 19 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Huffy Extent 24 Inch Kinderfiets Shimano 18 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 8+ jaar kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen