1. elektronica
  2. Villette Commuter elektrische herenfiets, middenmotor, 8 sp, 51 cm

Villette Commuter elektrische herenfiets, middenmotor, 8 sp, 51 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Villette Commuter elektrische herenfiets, middenmotor, 8 sp, 51 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Villette Commuter elektrische herenfiets, middenmotor, 8 sp, 51 cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Villette Commuter elektrische herenfiets, middenmotor, 8 sp, 51 cm

"De Villette Commuter elektrische herenfiets met middenmotor is een modern en stijlvol vervoersmiddel dat zorgt voor ultiem fietsplezier. Met een geïntegreerde accu in het frame en een krachtige middenmotor, biedt deze fiets een efficiënte en comfortabele rit. De Villette Commuter is voorzien van een geveerde voorvork en zadelpen, waardoor oneffenheden in de weg moeiteloos worden opgevangen. Daarnaast zorgen de betrouwbare hydraulische schijfremmen en het Shimano Altus 8 versnellingen derailleursysteem voor optimale controle en veiligheid tijdens het rijden. Of u nu naar het werk gaat, gaat winkelen of geniet van een ontspannen ritje in de natuur, deze luxe e-bike is de perfecte metgezel. De Villette Commuter is uitgerust met CST banden, dubbelwandige velgen en een comfortabel Selle Royal zadel. Het LED-verlichtingssysteem wordt aangedreven door de accu, zodat u altijd goed zichtbaar bent. Met specificaties zoals een Shimano Altus 8 versnellingen derailleur, Bafang M200 middenmotor (250 W, 36 V), een uitneembare 36V, 13 Ah, 468 Wh accu en een aluminium frame, biedt deze fiets een uitstekende kwaliteit en prestaties. Daarnaast beschikt de Villette Commuter over een handig LCD-display met 5 ondersteuningsstanden, waardoor u de elektrische ondersteuning naar wens kunt aanpassen. Met een 28 inch dubbelwand.

Veelgestelde vragen over Villette Commuter elektrische herenfiets, middenmotor, 8 sp, 51 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Villette Commuter elektrische herenfiets, middenmotor, 8 sp, 51 cm is een Stadsfiets.

De framemaat van Villette Commuter elektrische herenfiets, middenmotor, 8 sp, 51 cm is 51. De wielmaat is 28 Inch.

Villette Commuter elektrische herenfiets, middenmotor, 8 sp, 51 cm heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Villette Commuter elektrische herenfiets, middenmotor, 8 sp, 51 cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Villette Commuter elektrische herenfiets, middenmotor, 8 sp, 51 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen