1. elektronica
  2. Villette le Balade, elektrische vouwfiets, 1 speed

Villette le Balade, elektrische vouwfiets, 1 speed

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Villette le Balade, elektrische vouwfiets, 1 speed om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Villette le Balade, elektrische vouwfiets, 1 speed

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

42

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Villette le Balade, elektrische vouwfiets, 1 speed

De Villette le Balade is een elektrische vouwfiets die je keer op keer een plezierige fietservaring biedt. Deze fiets is uitgerust met een achterwielmotor, waardoor de aandrijving op een natuurlijke manier aanvoelt. Het ontbreken van versnellingen maakt de bediening uiterst eenvoudig: zet de accu aan en je kunt meteen op pad. Als je de accu niet inschakelt, functioneert de fiets als een gewone fiets. Niet alleen is de Villette le Balade praktisch in het gebruik, maar ook het comfort is niet te missen. De zithouding is uiterst aangenaam en dankzij de lange zadelpen is deze vouwfiets geschikt voor mensen met een lengte tussen de 155 en 185 cm. Of je nu een ontspannen ritje wilt maken of juist een wat langere tocht wilt afleggen, deze elektrische vouwfiets is perfect voor onderweg. Bovendien is de Villette le Balade gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen, waardoor hij ideaal is voor stedentrips en vakanties. Kies voor gemak, comfort en plezier met de Villette le Balade elektrische vouwfiets!

Veelgestelde vragen over Villette le Balade, elektrische vouwfiets, 1 speed

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Villette le Balade, elektrische vouwfiets, 1 speed is een Vouwfiets.

De framemaat van Villette le Balade, elektrische vouwfiets, 1 speed is 42. De wielmaat is 20 Inch.

Villette le Balade, elektrische vouwfiets, 1 speed heeft een Ketting als aandrijving met 1 versnellingen.

Villette le Balade, elektrische vouwfiets, 1 speed is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Villette le Balade, elektrische vouwfiets, 1 speed kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen