1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, matt grey, 16Ah

Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, matt grey, 16Ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, matt grey, 16Ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, matt grey, 16Ah

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

49

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, matt grey, 16Ah

De Elektrische damesfiets Basic is een fantastische keuze voor vrouwen die regelmatig fietsen. Met een stijlvolle matte grijze kleur en een frame van licht aluminium, is deze e-bike niet alleen mooi om te zien, maar ook uiterst stabiel en comfortabel. Zowel de voorvork als de zadelpen zijn voorzien van vering, zodat je geniet van een soepele en comfortabele rit. Deze elektrische fiets is uitgerust met een onderhoudsvriendelijke voorwielmotor, die niet alleen eenvoudig te gebruiken is, maar ook relatief voordelig is. Daarnaast beschikt de fiets over een Shimano Nexus 3 versnellingsnaaf, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende snelheden. Of je nu door de stad fietst of lange afstanden aflegt, met een actieradius van maar liefst 140 kilometer komt deze fiets volledig tot zijn recht. De Elektrische damesfiets Basic is niet alleen praktisch en comfortabel, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Met deze e-bike geniet je van de vrijheid en het gemak van elektrisch fietsen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een schonere en groenere wereld. Kies voor de Elektrische damesfiets Basic en ervaar het plezier van moeiteloos fietsen, waar je ook naartoe gaat.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, matt grey, 16Ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, matt grey, 16Ah is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, matt grey, 16Ah is 49. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, matt grey, 16Ah heeft een Ketting als aandrijving met 3 versnellingen.

Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, matt grey, 16Ah is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, matt grey, 16Ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen