1. elektronica
  2. Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Fatt 25 cm

Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Fatt 25 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Fatt 25 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Fatt 25 cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

25

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

19 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Fatt 25 cm

De Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Fatt 25 cm is een absolute blikvanger op straat. Met zijn stoere zwarte frame en opvallende groene details is deze fiets een echte eyecatcher. Maar het zijn vooral de extra brede 3.0" banden in een modderig groene kleur die deze BMX bike echt uniek maken. Elke band is met de hand beschilderd, waardoor geen enkele band hetzelfde is. Deze fiets is dan ook een echt kunstwerk op wielen! Met de Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Fatt 25 cm ben je verzekerd van een coole en comfortabele rit. De brede banden zorgen niet alleen voor een stoere uitstraling, maar bieden ook veel grip en stabiliteit tijdens het fietsen. Of je nu stunts wilt uitvoeren op het skatepark of gewoon wilt cruisen door de stad, deze BMX bike is de perfecte metgezel. Bovendien is de fiets voorzien van hoogwaardige materialen en een stevig frame, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Kortom, met de Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Fatt 25 cm haal je niet alleen een unieke fiets in huis, maar ook een betrouwbare partner voor al je avonturen op twee wielen.

Veelgestelde vragen over Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Fatt 25 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Fatt 25 cm is een Stadsfiets.

De framemaat van Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Fatt 25 cm is 25. De wielmaat is 20 Inch.

Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Fatt 25 cm heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Fatt 25 cm is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 19 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Fatt 25 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen