1. elektronica
  2. Spirit Transportfiets 28 inch 57cm

Spirit Transportfiets 28 inch 57cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit Transportfiets 28 inch 57cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit Transportfiets 28 inch 57cm

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Spirit Transportfiets 28 inch 57cm

De Spirit Transportfiets 28 inch 57cm is de perfecte metgezel voor vrouwen in hun dagelijks leven. Deze fiets is ontworpen met het oog op comfort en stijl, waardoor het een van de meest populaire keuzes is voor fietsliefhebbers. Met zijn tijdloze kleuren en trendy ontwerp past deze fiets perfect bij elke outfit en elke gelegenheid. De Spirit Transportfiets is niet alleen een mode-accessoire, maar ook een betrouwbare en duurzame fiets. Met zijn stevige frame en hoogwaardige materialen is deze fiets gebouwd om lang mee te gaan. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon van A naar B wilt gaan, deze fiets zal je zeker niet teleurstellen. Bovendien is de Spirit Transportfiets uitgerust met handige functies die het dagelijks leven gemakkelijker maken. Met de handige bagagedrager aan de voorkant kun je gemakkelijk je spullen meenemen, terwijl de comfortabele zadel en het ergonomische stuur zorgen voor een ontspannen en plezierige fietservaring. Kortom, de Spirit Transportfiets is de ideale keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle fiets voor dagelijks gebruik.

Veelgestelde vragen over Spirit Transportfiets 28 inch 57cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit Transportfiets 28 inch 57cm is een Transportfiets.

De framemaat van Spirit Transportfiets 28 inch 57cm is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Spirit Transportfiets 28 inch 57cm heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Spirit Transportfiets 28 inch 57cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit Transportfiets 28 inch 57cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen