1. elektronica
  2. Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7

Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

33

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7

De Elektrische vouwfiets Compact Premium Plus met middenmotor, Nxs 7, is een uiterst handig en luxueus transportmiddel dat altijd van pas komt. Of u nu onderweg bent in het openbaar vervoer of snel wilt kunnen manoeuvreren in het drukke stadscentrum zonder parkeerproblemen, deze vouwfiets is de ideale metgezel voor forenzen. Maar ook in uw vrije tijd biedt deze eenvoudig in- en uitklapbare e-bike een uitkomst. Hij past gemakkelijk achterin de auto, camper of caravan, zodat u tijdens uw vakantie altijd mobiel bent en snel even op pad kunt voor boodschappen of leuke fietstochtjes in de omgeving. Dankzij de geïntegreerde accu en de 7-versnellingsnaaf is deze fiets niet alleen compact, maar vergt hij ook weinig onderhoud. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw ritjes zonder constant bezig te zijn met het onderhoud van uw fiets. Bovendien zorgt de middenmotor voor een krachtige en soepele ondersteuning tijdens het fietsen, waardoor u moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. De elektrische vouwfiets Compact Premium Plus is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn moderne design en hoogwaardige afwerking is deze fiets een echte eyecatcher. Kies voor comfort, gemak en mobiliteit met de Elektrische vouwfiets Compact Premium Plus met middenmotor, Nxs 7.

Veelgestelde vragen over Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7 is een Vouwfiets.

De framemaat van Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7 is 33. De wielmaat is 20 Inch.

Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7 heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7 is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen