1. elektronica
  2. Spirit E-Comfort N8 Elektrische Damesfiets Lage instap

Spirit E-Comfort N8 Elektrische Damesfiets Lage instap

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit E-Comfort N8 Elektrische Damesfiets Lage instap om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit E-Comfort N8 Elektrische Damesfiets Lage instap

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

53

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Spirit E-Comfort N8 Elektrische Damesfiets Lage instap

Met de Spirit E-Comfort N8 Elektrische Damesfiets Lage instap ervaart u het ultieme comfort, veiligheid en ontspanning tijdens het fietsen. Deze elektrische fiets is speciaal ontworpen voor heerlijke toertochten en recreatief gebruik. Dankzij de krachtige Bafang voorwielmotor kunt u zorgeloos de weg op, met voldoende ondersteuning om elke heuvel te bedwingen. De lage instap van deze fiets maakt het op- en afstappen een fluitje van een cent en zorgt ervoor dat u snel met uw voeten bij de grond bent. Dit biedt u een gevoel van stabiliteit en vertrouwen. Bovendien zorgt de vering in de voorvork voor extra comfort, zelfs op hobbelige wegen. De Spirit E-Comfort N8 Elektrische Damesfiets Lage instap heeft niet alleen een functioneel ontwerp, maar ook een moderne uitstraling. Deze elektrische fiets is geschikt voor zowel dames als heren, waardoor iedereen kan genieten van de vele voordelen die deze e-bike te bieden heeft. Maak van elke fietsrit een plezierige ervaring met de Spirit E-Comfort N8 Elektrische Damesfiets Lage instap.

Veelgestelde vragen over Spirit E-Comfort N8 Elektrische Damesfiets Lage instap

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit E-Comfort N8 Elektrische Damesfiets Lage instap is een Stadsfiets.

De framemaat van Spirit E-Comfort N8 Elektrische Damesfiets Lage instap is 53. De wielmaat is 28 Inch.

Spirit E-Comfort N8 Elektrische Damesfiets Lage instap heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Spirit E-Comfort N8 Elektrische Damesfiets Lage instap is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit E-Comfort N8 Elektrische Damesfiets Lage instap kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen