1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, Zenda, 51 cm, Nexus 8, silk blue

Elektrische damesfiets, Zenda, 51 cm, Nexus 8, silk blue

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, Zenda, 51 cm, Nexus 8, silk blue om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, Zenda, 51 cm, Nexus 8, silk blue

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

24 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, Zenda, 51 cm, Nexus 8, silk blue

De Zenda elektrische damesfiets is een absolute must-have voor elke fietsliefhebber. Met zijn elegante ontwerp en zijdezachte blauwe kleur is deze fiets niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. De motor van deze fiets is slim geplaatst in het midden, bij de trappers, waardoor je een natuurlijke fietservaring krijgt. Dit maakt de Zenda perfect voor mensen die de overstap willen maken van een gewone naar een elektrische fiets. Wat deze fiets echt bijzonder maakt, is de Shimano Nexus 8-versnellingsnaaf. Dit betekent dat je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende versnellingen, waardoor je altijd de juiste snelheid kunt vinden. Bovendien heeft de Zenda maar liefst 5 niveaus van trapondersteuning, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel hulp je wilt tijdens het fietsen. Maar dat is nog niet alles! Deze fiets is uitgerust met een handig kleurendisplay en een ingebouwde usb-oplader, zodat je onderweg zelfs je telefoon kunt opladen. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over een lege batterij tijdens je fietstochtjes. Kortom, de Zenda elektrische damesfiets is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook enorm praktisch. Waar wacht je nog op? Ga de weg op en geniet van een soepele en plezierige fietservaring met de Zenda.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, Zenda, 51 cm, Nexus 8, silk blue

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, Zenda, 51 cm, Nexus 8, silk blue is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, Zenda, 51 cm, Nexus 8, silk blue is 51. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, Zenda, 51 cm, Nexus 8, silk blue heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Elektrische damesfiets, Zenda, 51 cm, Nexus 8, silk blue is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 24 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, Zenda, 51 cm, Nexus 8, silk blue kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen