1. elektronica
  2. Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem

Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

53

Wielmaat

29 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Meer dan 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

18.9 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem

De Rucanor Lux Hardtail Mountainbike is de perfecte fiets voor avontuurlijke fietstochten op ruig terrein! Deze mountainbike is voorzien van een Shimano Altus & Tourney derailleur met maar liefst 24 versnellingen, zodat je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende snelheden. Daarnaast beschikt de fiets over Shimano hydraulische schijfremmen, waardoor je altijd veilig en snel kunt remmen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. De 29 inch MTB heeft een framemaat van 53 centimeter en is uitgerust met een verende voorvork met lockout. Hierdoor geniet je van extra comfort en controle tijdens het fietsen, zelfs op hobbelige paden. Het sportieve kleurenpalet van de fiets maakt hem extra aantrekkelijk. Het stoere zwarte frame wordt gecombineerd met opvallende oranje en zilveren accenten, waardoor je gegarandeerd de show steelt tijdens je fietstochten. Of je nu je conditie wilt verbeteren of je kracht wilt trainen, deze Rucanor Lux MTB is de ideale metgezel. Met zijn duurzame en robuuste constructie is hij bestand tegen de meest uitdagende omstandigheden. Waar wacht je nog op? Ga op avontuur en geniet van een intensieve rit op de Rucanor Lux Hardtail Mountainbike!

Veelgestelde vragen over Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem is een Mountainbike.

De framemaat van Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem is 53. De wielmaat is 29 Inch.

Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem heeft een Ketting als aandrijving met Meer dan 10 versnellingen versnellingen.

Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 18.9 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen