1. elektronica
  2. Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 57 cm 7 Versnellingen Matzwart

Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 57 cm 7 Versnellingen Matzwart

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 57 cm 7 Versnellingen Matzwart om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 57 cm 7 Versnellingen Matzwart

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 kg

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 57 cm 7 Versnellingen Matzwart

De Avalon Cargo Transportfiets voor Dames is een stijlvolle en praktische fiets die speciaal ontworpen is voor vrouwen. Met een frame van 28 inch en een hoogte van 57 cm is deze fiets perfect geschikt voor dames van verschillende lengtes. De matte zwarte kleur geeft deze transportfiets een stoere uitstraling, terwijl het aluminium frame zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam ontwerp. Met 7 versnellingen kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende snelheden en terreinen. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon een ontspannen ritje maakt, deze transportfiets staat altijd voor je klaar. Met de stevige bagagedrager aan de voorkant van de fiets kun je gemakkelijk al je spullen meenemen. Of het nu gaat om boodschappen, een tas of zelfs een mand voor je huisdier, deze fiets biedt voldoende ruimte en stabiliteit. Daarnaast zorgen de handremmen aan de voor- en achterkant voor een veilige en betrouwbare remkracht. De Avalon Cargo Transportfiets voor Dames combineert stijl, comfort en functionaliteit op een unieke manier. Of je nu een drukke dag voor de boeg hebt of gewoon wilt genieten van een ontspannen fietstocht, deze transportfiets is jouw ideale metgezel. Investeer in kwaliteit en gemak met deze luxe transportfiets die je zonder moeite door alle uitdagingen van de dag zal fietsen!

Veelgestelde vragen over Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 57 cm 7 Versnellingen Matzwart

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 57 cm 7 Versnellingen Matzwart is een Transportfiets.

De framemaat van Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 57 cm 7 Versnellingen Matzwart is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 57 cm 7 Versnellingen Matzwart heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 57 cm 7 Versnellingen Matzwart is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 kg en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Avalon Cargo Transportfiets voor Dames 28 Inch 57 cm 7 Versnellingen Matzwart kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen