1. elektronica
  2. Huffy Sienna Damesfiets 27.5 Inch stadsfiets Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel

Huffy Sienna Damesfiets 27.5 Inch stadsfiets Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Huffy Sienna Damesfiets 27.5 Inch stadsfiets Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Huffy Sienna Damesfiets 27.5 Inch stadsfiets Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

53

Wielmaat

27.5 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Meer dan 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

18 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Huffy Sienna Damesfiets 27.5 Inch stadsfiets Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel

De Huffy Sienna Damesfiets is een absolute must-have voor elke stijlvolle en avontuurlijke vrouw. Met zijn opvallende design en perfect passende geometrie is deze fiets niet alleen een lust voor het oog, maar ook uiterst comfortabel. Dankzij de speciale 'Perfect Fit' geometrie is deze damesfiets volledig afgestemd op het vrouwelijk lichaam, waardoor je urenlang kunt genieten van een soepele en ontspannen rit. De Huffy Sienna Damesfiets is uitgerust met een Shimano 7 Speed Revoshift systeem, waarmee je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende versnellingen. Of je nu een ontspannen tochtje door de stad maakt of de uitdaging van heuvelachtig terrein aangaat, met deze fiets ben je altijd verzekerd van een soepele en comfortabele rit. Bovendien zorgt het hoogwaardige en duurzame materiaal waarvan de fiets is gemaakt ervoor dat je jarenlang plezier zult hebben van deze stadsfiets. Of je nu op zoek bent naar een praktische fiets voor dagelijks gebruik of een stijlvolle metgezel voor je weekendavonturen, de Huffy Sienna Damesfiets is de perfecte keuze. Met zijn unieke combinatie van comfort, functionaliteit en design is deze fiets een echte blikvanger. Dus waar wacht je nog op? Stap op de Huffy Sienna en geniet van eindeloos fietsplezier!

Veelgestelde vragen over Huffy Sienna Damesfiets 27.5 Inch stadsfiets Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Huffy Sienna Damesfiets 27.5 Inch stadsfiets Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel is een Stadsfiets.

De framemaat van Huffy Sienna Damesfiets 27.5 Inch stadsfiets Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel is 53. De wielmaat is 27.5 Inch.

Huffy Sienna Damesfiets 27.5 Inch stadsfiets Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel heeft een Ketting als aandrijving met Meer dan 10 versnellingen versnellingen.

Huffy Sienna Damesfiets 27.5 Inch stadsfiets Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 18 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Huffy Sienna Damesfiets 27.5 Inch stadsfiets Shimano 7 Speed Revoshift met perfect passende geometrie en comfortabel kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen