1. elektronica
  2. Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 7,8 Ah

Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 7,8 Ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 7,8 Ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 7,8 Ah

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

38

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 7,8 Ah

De Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets is een handige en compacte oplossing voor iedereen die regelmatig een paar kilometer moet afleggen tussen verschillende locaties. Met zijn opvouwbare ontwerp en 20 inch wielen is deze e-bike ideaal voor forenzen en vakantiegangers die moeiteloos willen schakelen tussen de auto, trein, camping en werk of winkel. Deze elektrische vouwfiets is uitgerust met een verstelbaar stuur en zadel, zodat je altijd de juiste positie kunt vinden voor een comfortabele rit. Bovendien zorgen de velgremmen voor een betrouwbare en veilige remkracht, zelfs bij hogere snelheden. De zwarte kleur geeft de fiets een moderne en stijlvolle uitstraling. Met de 7,8 Ah accu kun je probleemloos langere afstanden afleggen zonder je zorgen te hoeven maken over de batterijduur. Deze elektrische vouwfiets biedt niet alleen gemak en flexibiliteit, maar ook een betaalbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijk en efficiënt vervoermiddel. Wacht niet langer en geniet van de vrijheid en het gemak van de Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets!

Veelgestelde vragen over Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 7,8 Ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 7,8 Ah is een Vouwfiets.

De framemaat van Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 7,8 Ah is 38. De wielmaat is 20 Inch.

Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 7,8 Ah heeft een Ketting als aandrijving met 1 versnellingen.

Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 7,8 Ah is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 7,8 Ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen