1. elektronica
  2. Amigo Bright Damesfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet

Amigo Bright Damesfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Amigo Bright Damesfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Amigo Bright Damesfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

56

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

17 kg

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Amigo Bright Damesfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet

De Amigo Bright Damesfiets is een absolute must-have voor stijlvolle vrouwen van alle leeftijden. Met zijn moderne ontwerp en elegante antracietkleur is deze fiets een ware blikvanger. Maar niet alleen het uiterlijk van de Amigo Bright is indrukwekkend, ook de functionaliteit is van hoog niveau. Deze fiets is uitgerust met een handige bagagedrager, waardoor je gemakkelijk al je spullen kunt meenemen. Of je nu naar je werk, school of gewoon voor een ontspannen ritje gaat, de Amigo Bright biedt alle ruimte die je nodig hebt. Daarnaast beschikt deze fiets over drie versnellingen, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende snelheden en terreinen. Zo kun je altijd genieten van een comfortabele en soepele rit. Wat de Amigo Bright echt onderscheidt van andere stadsfietsen is de kwaliteit. Met duurzame Amigo banden ben je verzekerd van een fiets die lang meegaat en bestand is tegen slijtage. Bovendien is deze fiets zeer betaalbaar, waardoor kwaliteit toegankelijk wordt voor iedereen. Dus, als je op zoek bent naar een betaalbare stadsfiets van goede kwaliteit, dan is de Amigo Bright de perfecte keuze. Waar wacht je nog op? Stap op deze fiets en geniet van ultiem comfort en stijl tijdens al je fietsavonturen!

Veelgestelde vragen over Amigo Bright Damesfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Amigo Bright Damesfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet is een Stadsfiets.

De framemaat van Amigo Bright Damesfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet is 56. De wielmaat is 28 Inch.

Amigo Bright Damesfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Amigo Bright Damesfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 17 kg en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Amigo Bright Damesfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen