1. elektronica
  2. Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets Olijfgroen

Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets Olijfgroen

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets Olijfgroen om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets Olijfgroen

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

58

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets Olijfgroen

De Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets in de kleur olijfgroen is een absolute blikvanger. Deze iconische fiets van Spirit is voorzien van retro details die zorgen voor een sportieve en vintage uitstraling. Het zadel en de handgrepen zijn speciaal ontworpen om comfort te bieden tijdens het fietsen. De Valenti 6-Speed Herenfiets is de perfecte stadsfiets en biedt dankzij de 6 versnellingen een soepele en moeiteloze rijervaring, ongeacht de verkeerssituatie. Van drukke straten tot heuvelachtig terrein, deze fiets helpt je gemakkelijk door alle omstandigheden heen. Naast comfort en souplesse, straalt de Valenti ook stijl uit. De olijfgroene kleur geeft de fiets een trendy en eigentijdse look. Of je nu naar je werk fietst of een ontspannen rit door de stad maakt, met de Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets ben je altijd in stijl onderweg.

Veelgestelde vragen over Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets Olijfgroen

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets Olijfgroen is een Stadsfiets.

De framemaat van Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets Olijfgroen is 58. De wielmaat is 28 Inch.

Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets Olijfgroen heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets Olijfgroen is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit Valenti 6-Speed Herenfiets Olijfgroen kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen