1. elektronica
  2. Cheetah Hunter 1sp Olive 59cm fixed gear /Single speed bike

Cheetah Hunter 1sp Olive 59cm fixed gear /Single speed bike

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cheetah Hunter 1sp Olive 59cm fixed gear /Single speed bike om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cheetah Hunter 1sp Olive 59cm fixed gear /Single speed bike

Type fiets

Fixie

Framemaat

59

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

1280 g

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm

Omschrijving van Cheetah Hunter 1sp Olive 59cm fixed gear /Single speed bike

In de doos van de Cheetah Hunter 1sp Olive 59cm fixed gear / Single speed fiets vind je twee sturen, zodat je kunt kiezen welke je wilt gebruiken. Het frame en de voorvork zijn gemaakt van hi-ten staal met een slank buisontwerp van 28.6 mm. Deze fiets is verkrijgbaar in de maten 54 en 59 cm. De headset is uitgerust met NECO H855 lagers met een taps toelopende vorm. De banden zijn van het merk KENDA Kwest K193 en hebben een maat van 700C x 28C. De velgen zijn van het merk Stars en hebben een hoogte van 70 mm en een diepte van 40 mm, ze zijn gemaakt van dubbelwandig aluminium. De handgespaakte wielen hebben SHUNFENG-naven met hoge flens en afgedichte lagers. De achterste flip-flopnaaf heeft een 17T chroomgeplateerd vast tandwiel en een 16T freewheel. De bottom bracket is een Neco geïntegreerd model met afgedichte lagers en een lengte van 110,5 mm. De crankset is van het merk LASCO, anodized Fi series, met een tandwiel van 46T en een lengte van 170 mm. De ketting is een KMC Silver ketting. De fiets is uitgerust met geïntegreerde roestvrijstalen bouten als kettingspanners. De pedalen zijn van het merk VP-536, een plat BMX-model. De voetbanden zijn gemaakt van nylon en hebben klittenband en een reflector voor extra zichtbaarheid. De fiets is voorzien van C.

Veelgestelde vragen over Cheetah Hunter 1sp Olive 59cm fixed gear /Single speed bike

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cheetah Hunter 1sp Olive 59cm fixed gear /Single speed bike is een Fixie.

De framemaat van Cheetah Hunter 1sp Olive 59cm fixed gear /Single speed bike is 59. De wielmaat is 28 Inch.

Cheetah Hunter 1sp Olive 59cm fixed gear /Single speed bike heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cheetah Hunter 1sp Olive 59cm fixed gear /Single speed bike is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 1280 g en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cheetah Hunter 1sp Olive 59cm fixed gear /Single speed bike kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen