1. elektronica
  2. E-VISION ALEGRA LADY 28 INCH H42 > 7 SPEED BLACK

E-VISION ALEGRA LADY 28 INCH H42 > 7 SPEED BLACK

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over E-VISION ALEGRA LADY 28 INCH H42 > 7 SPEED BLACK om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties E-VISION ALEGRA LADY 28 INCH H42 > 7 SPEED BLACK

Type fiets

Hybridefiets

Framemaat

42

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25.8 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van E-VISION ALEGRA LADY 28 INCH H42 > 7 SPEED BLACK

De E-VISION ALEGRA LADY is een verfijnde en stijlvolle elektrische fiets, speciaal ontworpen voor de kleine vrouw die op zoek is naar een volwassen fietservaring. Met een frame van 28 inch en een hoogte van 42 centimeter, biedt deze fiets het perfecte formaat en de perfecte pasvorm voor petite rijders. Deze zwarte schoonheid is uitgerust met een krachtige elektromotor die je moeiteloos door de stad laat cruisen. De 7-speed versnellingsbak zorgt voor een soepele en dynamische rit, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende snelheden en terreinen. Of je nu naar het werk pendelt, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen fietstocht, de E-VISION ALEGRA LADY biedt de ideale balans tussen comfort en prestaties. Met de ingebouwde batterij kun je tot wel 70 kilometer rijden op een volle lading, wat betekent dat je zonder zorgen de hele dag kunt verkennen. Het LCD-display geeft je alle benodigde informatie, zoals snelheid, afstand en batterijniveau, zodat je altijd op de hoogte blijft. Bovendien is deze fiets voorzien van handige functies zoals verlichting, een bagagedrager en een comfortabel zadel, waardoor je klaar bent voor elke rit. Ontdek nu de E-VISION ALEGRA LADY en ervaar de vrijheid en het plezier van elektrisch fietsen in stijl. Of je nu een korte rit maakt of een lange afstand aflegt, deze fiets.

Veelgestelde vragen over E-VISION ALEGRA LADY 28 INCH H42 > 7 SPEED BLACK

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. E-VISION ALEGRA LADY 28 INCH H42 > 7 SPEED BLACK is een Hybridefiets.

De framemaat van E-VISION ALEGRA LADY 28 INCH H42 > 7 SPEED BLACK is 42. De wielmaat is 28 Inch.

E-VISION ALEGRA LADY 28 INCH H42 > 7 SPEED BLACK heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

E-VISION ALEGRA LADY 28 INCH H42 > 7 SPEED BLACK is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25.8 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je E-VISION ALEGRA LADY 28 INCH H42 > 7 SPEED BLACK kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen