1. elektronica
  2. Cheetah Hunter 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike

Cheetah Hunter 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cheetah Hunter 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cheetah Hunter 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike

Type fiets

Fixie

Framemaat

59

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

12.8 g

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm

Omschrijving van Cheetah Hunter 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike

De Cheetah Hunter 1sp Blue 59 fixed gear / Single speed fiets is een absolute must-have voor de trendy minimalist. Deze stadsfiets straalt een sportief karakter uit en is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een unieke fietservaring. De fixie, ook wel bekend als single-speed bike, heeft zijn oorsprong in de baanfietswereld en wordt veel gebruikt door fietskoeriers in steden zoals New York en San Francisco. De Cheetah Hunter 1sp Blue 59 is geïnspireerd op deze stijl en brengt de ultieme urban vibe naar de straten van Nederland. Deze fixed gear fiets kan worden gebruikt als een zogenaamde doortrapper, wat betekent dat je altijd in beweging moet blijven, zelfs als je niet trapt. Maar als je liever wilt genieten van een ontspannen rit, kun je het achterwiel omdraaien en het wordt een 'free-wheel', waarbij je kunt genieten van een soepele en moeiteloze rijervaring. Bovendien zijn deze fixed gear bikes uitgerust met handremmen, waardoor je niet alleen gemakkelijk kunt remmen, maar ook extra veiligheid krijgt tijdens je rit. Met zijn opvallende blauwe kleur en trendy design is de Cheetah Hunter 1sp Blue 59 een echte eyecatcher op de weg. Of je nu door de drukke straten van de stad fietst of een ontspannen ritje maakt in het park, deze fiets biedt je de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en comfort. Dus waar wacht je nog op? Stap op de Cheetah Hunter 1sp.

Veelgestelde vragen over Cheetah Hunter 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cheetah Hunter 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike is een Fixie.

De framemaat van Cheetah Hunter 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike is 59. De wielmaat is 28 Inch.

Cheetah Hunter 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cheetah Hunter 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 12.8 g en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cheetah Hunter 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen