1. elektronica
  2. Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze/Turquoise

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze/Turquoise

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze/Turquoise om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze/Turquoise

Type fiets

Transportfiets | Urban fiets

Framemaat

Wielmaat

18 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

18.02 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze/Turquoise

De Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch in de kleuren roze en turquoise is de perfecte metgezel voor jouw avontuurlijke kleintje. Met deze fiets kan ze haar wereld verkennen en genieten van elke rit. Het opvallende en speelse ontwerp van de fiets zal zeker de aandacht trekken. De zachte kleuren en vrolijke prints zorgen voor een unieke uitstraling die een brede glimlach op ieders gezicht zal toveren. De Lola fiets brengt de droomwereld tot leven en maakt van elke straat een speeltuin. De fiets is niet alleen mooi, maar ook praktisch en veilig. Hij is uitgerust met stevige remmen en een comfortabel zadel voor een aangename rijervaring. Bovendien is de fiets geschikt voor meisjes vanaf 5 jaar, waardoor het een geweldig cadeau is om haar zelfvertrouwen te vergroten en haar onafhankelijkheid te stimuleren. Kortom, de Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch is de ideale fiets voor jonge avonturiers die hun wereld willen verkennen met een glimlach.

Veelgestelde vragen over Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze/Turquoise

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze/Turquoise is een Transportfiets | Urban fiets.

De framemaat van Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze/Turquoise is . De wielmaat is 18 Inch.

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze/Turquoise heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze/Turquoise is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 18.02 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Roze/Turquoise kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen