1. elektronica
  2. Elektrische fiets elektrische vouwfiets Eco Flying F501

Elektrische fiets elektrische vouwfiets Eco Flying F501

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische fiets elektrische vouwfiets Eco Flying F501 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische fiets elektrische vouwfiets Eco Flying F501

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

45

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

15 t/m 20 kg, 20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische fiets elektrische vouwfiets Eco Flying F501

De Eco Flying F501 elektrische vouwfiets is de perfecte metgezel voor moderne reizigers. Met een krachtige 36V 250W borstelloze motor en een 9,6 Ah LG verborgen batterij, kan deze fiets tot wel 55 km afleggen op slechts één lading. Of je nu wilt trappen met elektrische ondersteuning of gewoon wilt genieten van de elektrische modus, deze fiets biedt ultiem gemak en ontspanning. Het opvallende ontwerp van de Eco Flying F501 voegt een vleugje moderniteit toe aan je reisstijl. Dankzij het opvouwbare ontwerp kan de fiets gemakkelijk worden opgeborgen en past hij perfect in de kofferbak van je auto. De 20 ″ geïntegreerde wielen, gecombineerd met antislipbanden, achtervering en schokbestendige voorvork, zorgen voor een veilige en comfortabele rit. Om je reiservaring nog beter te maken, is de fiets uitgerust met een slimme LED-meter. Deze meter toont niet alleen je huidige snelheid, maar ook het batterijniveau, waardoor je altijd op de hoogte bent van de status van je fiets. Kies voor de Eco Flying F501 elektrische vouwfiets en ontdek een nieuwe manier van reizen.

Veelgestelde vragen over Elektrische fiets elektrische vouwfiets Eco Flying F501

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische fiets elektrische vouwfiets Eco Flying F501 is een Vouwfiets.

De framemaat van Elektrische fiets elektrische vouwfiets Eco Flying F501 is 45. De wielmaat is 20 Inch.

Elektrische fiets elektrische vouwfiets Eco Flying F501 heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische fiets elektrische vouwfiets Eco Flying F501 is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 15 t/m 20 kg, 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische fiets elektrische vouwfiets Eco Flying F501 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen