1. elektronica
  2. Spatbord spatlap Eurofender 51 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden)

Spatbord spatlap Eurofender 51 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden)

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spatbord spatlap Eurofender 51 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spatbord spatlap Eurofender 51 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden)

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

0.0 g

Lichaamslengte

Omschrijving van Spatbord spatlap Eurofender 51 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden)

Dit spatbord spatlap Eurofender is een must-have accessoire voor elke fietser die graag droog en schoon wil blijven tijdens het rijden. Met een breedte van 51 mm past deze spatlap op de meeste spatborden, waardoor het de perfecte aanvulling is op jouw fietsuitrusting. De spatlap is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Of je nu door regen, modder of sneeuw fietst, deze spatlap beschermt jouw kleding en fiets tegen opspattend vuil. Bovendien is de spatlap eenvoudig te monteren en past het bij de meeste spatborden, waardoor je geen extra gereedschap nodig hebt. Met zijn stijlvolle en gestroomlijnde ontwerp voegt de Eurofender spatlap ook een vleugje elegantie toe aan jouw fiets. Het past perfect bij elke stijlvolle fiets en zorgt ervoor dat je er tijdens het rijden net zo goed uitziet als je je voelt. Dus waar wacht je nog op? Voeg dit spatbord spatlap Eurofender vandaag nog toe aan je fiets en geniet van een schone en comfortabele rit, ongeacht de weersomstandigheden.

Veelgestelde vragen over Spatbord spatlap Eurofender 51 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden)

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spatbord spatlap Eurofender 51 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) is een Stadsfiets.

De framemaat van Spatbord spatlap Eurofender 51 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) is . De wielmaat is .

Spatbord spatlap Eurofender 51 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) heeft een als aandrijving met versnellingen.

Spatbord spatlap Eurofender 51 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 0.0 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spatbord spatlap Eurofender 51 mm breed (geschikt voor de meeste spatborden) kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen