1. elektronica
  2. Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 20 inch Roze

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 20 inch Roze

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 20 inch Roze om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 20 inch Roze

Type fiets

Transportfiets | Urban fiets

Framemaat

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

13.2 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 20 inch Roze

De Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 20 inch Roze is een onmisbare fiets voor meisjes tussen de 6 en 8 jaar oud. Deze fiets biedt niet alleen eindeloos plezier, maar is ook perfect voor dagelijks gebruik, zoals naar school fietsen. Het trendy design van deze fiets doet denken aan een transportfietsje, met een traditionele voordrager en een unieke bagagedrager aan de achterkant. De Supersuper Lola Meisjesfiets 20 inch is uitgerust met zowel voor- als achterverlichting, voor extra veiligheid tijdens het fietsen. De koplamp en het achterlicht zijn voorzien van LED-lampjes, waardoor ze extra helder en zichtbaar zijn. Het comfortabele bruine zadel en de handvaten zorgen voor een aangename fietservaring. Bovendien biedt deze fiets een geweldige gelegenheid voor uw dochter om te leren remmen, aangezien deze is uitgerust met zowel een handrem aan het stuur als een terugtraprem. Het stalen frame van de Supersuper Lola Meisjesfiets 20 inch is versierd met een vrolijke bloemenprint, wat de fiets extra aantrekkelijk maakt voor meisjes. Deze fiets is niet alleen praktisch en veilig, maar ook nog eens een echte eyecatcher. Zorg ervoor dat uw dochter in stijl fietst met de Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 20 inch Roze.

Veelgestelde vragen over Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 20 inch Roze

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 20 inch Roze is een Transportfiets | Urban fiets.

De framemaat van Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 20 inch Roze is . De wielmaat is 20 Inch.

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 20 inch Roze heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 20 inch Roze is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 13.2 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 20 inch Roze kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen