1. elektronica
  2. BUXXO BIKES CALOO ELEKTRISCHE BAKFIETS 3 WHEELS 7 SPEED BLACK BROWN

BUXXO BIKES CALOO ELEKTRISCHE BAKFIETS 3 WHEELS 7 SPEED BLACK BROWN

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over BUXXO BIKES CALOO ELEKTRISCHE BAKFIETS 3 WHEELS 7 SPEED BLACK BROWN om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties BUXXO BIKES CALOO ELEKTRISCHE BAKFIETS 3 WHEELS 7 SPEED BLACK BROWN

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

56

Wielmaat

21 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

70 kg

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van BUXXO BIKES CALOO ELEKTRISCHE BAKFIETS 3 WHEELS 7 SPEED BLACK BROWN

De BUXXO BIKES CALOO ELEKTRISCHE BAKFIETS met 3 wielen en 7 versnellingen in het elegante zwartbruin is de perfecte oplossing voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en praktische manier om hun kinderen te vervoeren. Met deze bakfiets kunnen maximaal 4 kinderen comfortabel worden vervoerd, dankzij de uitklapbare bankjes. Maar veiligheid staat altijd voorop, en daarom is de CALOO uitgerust met speciale veiligheidsgordels die speciaal ontworpen zijn voor het veilige en snelle vervoer van kinderen. Zo kunnen ouders met een gerust hart genieten van een ontspannen rit, wetende dat hun kinderen goed beschermd zijn. Naast de veiligheidsvoorzieningen biedt de CALOO ook een soepele en moeiteloze rijervaring dankzij de elektrische ondersteuning. Met een krachtige motor en een accu met een lange levensduur, kunt u met gemak langere afstanden afleggen zonder vermoeid te raken. Of het nu gaat om het brengen van de kinderen naar school, boodschappen doen of gewoon een ontspannen rit maken, de CALOO zorgt voor een comfortabele en plezierige rit. Dus waar wacht je nog op? Ga voor de BUXXO BIKES CALOO ELEKTRISCHE BAKFIETS en geniet van de ultieme combinatie van veiligheid, praktisch gemak en plezier voor het hele gezin!

Veelgestelde vragen over BUXXO BIKES CALOO ELEKTRISCHE BAKFIETS 3 WHEELS 7 SPEED BLACK BROWN

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. BUXXO BIKES CALOO ELEKTRISCHE BAKFIETS 3 WHEELS 7 SPEED BLACK BROWN is een Transportfiets.

De framemaat van BUXXO BIKES CALOO ELEKTRISCHE BAKFIETS 3 WHEELS 7 SPEED BLACK BROWN is 56. De wielmaat is 21 Inch.

BUXXO BIKES CALOO ELEKTRISCHE BAKFIETS 3 WHEELS 7 SPEED BLACK BROWN heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

BUXXO BIKES CALOO ELEKTRISCHE BAKFIETS 3 WHEELS 7 SPEED BLACK BROWN is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 70 kg en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je BUXXO BIKES CALOO ELEKTRISCHE BAKFIETS 3 WHEELS 7 SPEED BLACK BROWN kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen