1. elektronica
  2. Wheelerz.nl transportfiets 28 inch/ 57 cm

Wheelerz.nl transportfiets 28 inch/ 57 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Wheelerz.nl transportfiets 28 inch/ 57 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Wheelerz.nl transportfiets 28 inch/ 57 cm

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

18 kg

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Wheelerz.nl transportfiets 28 inch/ 57 cm

De Wheelerz.nl transportfiets 28 inch/ 57 cm is de perfecte metgezel voor al je stedelijke avonturen. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen rit door de stad, deze transportfiets biedt zowel comfort als functionaliteit. Met zijn stevige frame en stabiele constructie is deze fiets ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de dagelijkse slijtage. Deze transportfiets wordt geleverd in een doos, zodat je hem gemakkelijk bij je thuis kunt ontvangen. Maar maak je geen zorgen, je kunt ook kiezen voor de rijklare variant, die je kunt bestellen via Bol.com of rechtstreeks via onze website www.wheelerz.nl. We hebben aan alles gedacht om jouw fietservaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met zijn stoere uitstraling en handige voordrager is de Wheelerz.nl transportfiets niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher. De fiets is uitgerust met een comfortabel zadel en een betrouwbaar remsysteem, zodat je altijd veilig en comfortabel op pad kunt gaan. Bovendien is de fiets voorzien van 28 inch wielen en een 57 cm frame, waardoor hij geschikt is voor zowel volwassenen als jongeren. Kortom, met de Wheelerz.nl transportfiets ben je altijd klaar voor elke rit in de stad.

Veelgestelde vragen over Wheelerz.nl transportfiets 28 inch/ 57 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Wheelerz.nl transportfiets 28 inch/ 57 cm is een Transportfiets.

De framemaat van Wheelerz.nl transportfiets 28 inch/ 57 cm is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Wheelerz.nl transportfiets 28 inch/ 57 cm heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Wheelerz.nl transportfiets 28 inch/ 57 cm is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 18 kg en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Wheelerz.nl transportfiets 28 inch/ 57 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen