1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

24 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8

De Elektrische damesfiets Mio is een fantastische keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabele en betrouwbare e-bike. Met de Shimano Nexus 8 speed versnellingen kun je gemakkelijk schakelen en genieten van een soepele rit. De middenmotor van deze elektrische fiets zorgt voor directe trapondersteuning die aangepast is op jouw rotatie. Hierdoor fiets je moeiteloos lange afstanden en ben je altijd in controle. Met een volledig opgeladen accu heeft de Vogue Mio een indrukwekkende actieradius van 70 tot 120 kilometer. Dit betekent dat je zowel korte afstanden in de stad als langere afstanden tussen huis en werk kunt afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen van de accu. Deze e-bike is de ideale metgezel voor woon-werkverkeer. Naast zijn functionaliteit biedt de Vogue Mio ook een stijlvol en elegant design. Het lage instapframe en het stevige aluminium frame zorgen voor een comfortabele en stabiele rit. De voor- en achterverlichting zijn beide LED-lampen die automatisch inschakelen en zijn verbonden met de accu. Hierdoor ben je altijd goed zichtbaar en veilig onderweg, zelfs in het donker. Met een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg is de Vogue Mio ook geschikt voor zwaardere belasting. Of je nu boodschappen doet of extra bagage meeneemt, deze e-bike kan het allemaal aan. Bovendien is de Vogue Mio van hoge kwaliteit en toch betaalbaar, waardoor het een uit.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8 is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8 is 51. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8 heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8 is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 24 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen