1. elektronica
  2. Busch + Müller Stuurspiegel Cycle Star E Links 13 Cm

Busch + Müller Stuurspiegel Cycle Star E Links 13 Cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Busch + Müller Stuurspiegel Cycle Star E Links 13 Cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Busch + Müller Stuurspiegel Cycle Star E Links 13 Cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

0

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

168 g

Lichaamslengte

Omschrijving van Busch + Müller Stuurspiegel Cycle Star E Links 13 Cm

Met de Busch + Müller Stuurspiegel Cycle Star E Links 13 Cm krijg je niet alleen een goed beeld van het verkeer achter je, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je fiets. Deze handige spiegel kan eenvoudig aan de linkerkant van het stuur worden bevestigd, waardoor je altijd een duidelijk zicht hebt op wat er achter je gebeurt. Of je nu op een gewone fiets rijdt, een elektrische fiets of zelfs een speed pedelec, deze spiegel is goedgekeurd en geschikt voor alle soorten fietsen. Wat deze spiegel echt bijzonder maakt, is de innovatieve functie die ervoor zorgt dat de spiegelarm zich automatisch inklapt bij een botsing. Dit biedt niet alleen extra veiligheid, maar beschermt ook de spiegel tegen schade. Zo hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen door onvoorziene situaties. Bovendien is de spiegelarm verstelbaar, zodat je de spiegel precies naar de juiste hoek kunt aanpassen voor optimaal zicht. Met de Busch + Müller Stuurspiegel Cycle Star E Links 13 Cm ben je altijd goed voorbereid op de weg. Of je nu een fietstocht maakt in de stad of op avontuur gaat in de natuur, deze spiegel zorgt ervoor dat je veilig kunt fietsen zonder je zorgen te maken over wat er achter je gebeurt. Voeg deze praktische en stijlvolle spiegel toe aan je fiets en geniet van comfort en gemoedsrust tijdens elke rit.

Veelgestelde vragen over Busch + Müller Stuurspiegel Cycle Star E Links 13 Cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Busch + Müller Stuurspiegel Cycle Star E Links 13 Cm is een Stadsfiets.

De framemaat van Busch + Müller Stuurspiegel Cycle Star E Links 13 Cm is 0. De wielmaat is .

Busch + Müller Stuurspiegel Cycle Star E Links 13 Cm heeft een als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Busch + Müller Stuurspiegel Cycle Star E Links 13 Cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 168 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Busch + Müller Stuurspiegel Cycle Star E Links 13 Cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen