1. elektronica
  2. Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 12.5AH accu en Shimano 21

Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 12.5AH accu en Shimano 21

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 12.5AH accu en Shimano 21 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 12.5AH accu en Shimano 21

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

90

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

21

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

28 g

Lichaamslengte

Omschrijving van Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 12.5AH accu en Shimano 21

De Myatu E-Bike is een 26-inch elektrische fiets die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Deze mountainbike elektrische fiets is voorzien van een krachtige 36V 12.5AH accu en een Shimano 21-versnellingssysteem, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende terreinen en snelheden. Wat deze e-bike echt bijzonder maakt, is de krachtige 250 W borstelloze high-speed motor. Deze motor zorgt voor een hogere klimcapaciteit, waardoor je zonder moeite heuvels en bergen kunt trotseren. Of je nu naar je werk fietst, geniet van een ritje in de bergen of je favoriete paden verkent, de Myatu E-Bike biedt voldoende vermogen om je snel en efficiënt naar je bestemming te brengen. Met een maximale snelheid van 25 km/u ben je verzekerd van een snelle en comfortabele rit. Dankzij de 36V 12.5AH accu kun je lange afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen. Bovendien is de e-bike uitgerust met een Shimano 21-versnellingssysteem, waarmee je eenvoudig kunt schakelen en de optimale versnelling kunt kiezen voor elke situatie. Of je nu een ervaren fietser bent of net begint met elektrische fietsen, de Myatu E-Bike is de perfecte metgezel voor al je avonturen. Met zijn stoere uitstraling, duurzaamheid en betrouwbaarheid is deze elektrische mountainbike een echte must-have voor i.

Veelgestelde vragen over Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 12.5AH accu en Shimano 21

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 12.5AH accu en Shimano 21 is een Mountainbike.

De framemaat van Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 12.5AH accu en Shimano 21 is 90. De wielmaat is 26 Inch.

Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 12.5AH accu en Shimano 21 heeft een Ketting als aandrijving met 21 versnellingen.

Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 12.5AH accu en Shimano 21 is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 28 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Myatu E-Bike 26-inch e-bike voor vrouwen en mannen, mountainbike elektrische fiets met 36V 12.5AH accu en Shimano 21 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen