1. elektronica
  2. MATE X 250W Copper Cobber E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

MATE X 250W Copper Cobber E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over MATE X 250W Copper Cobber E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties MATE X 250W Copper Cobber E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

Type fiets

Fatbike

Framemaat

17.7

Wielmaat

4.0 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

40 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van MATE X 250W Copper Cobber E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

De MATE X 250W Copper Cobber E-Fatbike is het ultieme vervoermiddel voor de moderne avonturier. Met zijn opvouwbare ontwerp en een bereik van maar liefst 120 km, kun je moeiteloos de stad doorkruisen of de wildernis verkennen. Deze fiets is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook voor een stijlvolle uitstraling. Wat deze fiets echt uniek maakt, zijn de hydraulische remmen en de volledige vering. Dit zorgt voor een soepele en veilige rit, zelfs op ruig terrein. Daarnaast is de MATE X voorzien van off-road banden, waardoor je moeiteloos over elk oppervlak kunt rijden. Of je nu door de stad fietst of de bergen beklimt, deze fiets past zich moeiteloos aan elke omgeving aan. Naast zijn indrukwekkende prestaties heeft de MATE X ook tal van handige functies. Met het full color LCD display kun je gemakkelijk je snelheid, afstand en batterijduur controleren. Bovendien is er een handige USB oplaadpoort ingebouwd, zodat je onderweg je telefoon kunt opladen. Met de MATE X heb je alles wat je nodig hebt voor een avontuurlijke en comfortabele rit.

Veelgestelde vragen over MATE X 250W Copper Cobber E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. MATE X 250W Copper Cobber E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is een Fatbike.

De framemaat van MATE X 250W Copper Cobber E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is 17.7. De wielmaat is 4.0 Inch.

MATE X 250W Copper Cobber E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

MATE X 250W Copper Cobber E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 40 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je MATE X 250W Copper Cobber E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen