1. elektronica
  2. AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm Terugtraprem en V-brakes Matzwart

AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm Terugtraprem en V-brakes Matzwart

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm Terugtraprem en V-brakes Matzwart om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm Terugtraprem en V-brakes Matzwart

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

53

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26200 g

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm Terugtraprem en V-brakes Matzwart

De AMIGO Sturdy is een betrouwbare en stevige transportfiets speciaal ontworpen voor dames. Met een framemaat van 53 centimeter en een wielmaat van 28 inch, biedt deze fiets de perfecte pasvorm voor elke vrouw. Of je nu naar je werk, school of gewoon naar de stad fietst, de AMIGO Sturdy zorgt ervoor dat je altijd in stijl aankomt. Deze transportfiets heeft een matzwarte kleur die perfect wordt aangevuld door de elegante bruine details. Niet alleen ziet de fiets er geweldig uit, maar hij biedt ook praktische functionaliteit. Met zowel een voordrager als een bagagedrager is er voldoende ruimte om je boekentas, laptopas of sporttas mee te nemen. Daarnaast is de fiets voorzien van een terugtraprem en V-brakes, waardoor je altijd veilig en snel kunt stoppen. Met de AMIGO Sturdy ben je klaar om elke dag probleemloos te fietsen. Waar je ook naartoe gaat, deze transportfiets brengt jou en je spullen comfortabel en stijlvol naar je bestemming. Investeer in kwaliteit en kies voor de AMIGO Sturdy, de ideale metgezel voor al je fietsavonturen.

Veelgestelde vragen over AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm Terugtraprem en V-brakes Matzwart

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm Terugtraprem en V-brakes Matzwart is een Transportfiets.

De framemaat van AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm Terugtraprem en V-brakes Matzwart is 53. De wielmaat is 28 Inch.

AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm Terugtraprem en V-brakes Matzwart heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm Terugtraprem en V-brakes Matzwart is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26200 g en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm Terugtraprem en V-brakes Matzwart kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen