1. elektronica
  2. Samebike G20 Elektrische vouwfiets 20 Inch 10Ah Batterij Shimano 7 speed

Samebike G20 Elektrische vouwfiets 20 Inch 10Ah Batterij Shimano 7 speed

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Samebike G20 Elektrische vouwfiets 20 Inch 10Ah Batterij Shimano 7 speed om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Samebike G20 Elektrische vouwfiets 20 Inch 10Ah Batterij Shimano 7 speed

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

20

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg en meer

Lichaamslengte

Omschrijving van Samebike G20 Elektrische vouwfiets 20 Inch 10Ah Batterij Shimano 7 speed

De Samebike G20 Elektrische vouwfiets is de perfecte metgezel voor stedelijke avonturen. Met zijn opvouwbare ontwerp en lichtgewicht constructie is deze fiets gemakkelijk mee te nemen in de trein, bus of zelfs in de kofferbak van je auto. Of je nu op weg bent naar je werk, de stad wilt verkennen of gewoon een ontspannen ritje wilt maken, deze elektrische vouwfiets biedt je de vrijheid en flexibiliteit die je nodig hebt. De Samebike G20 is uitgerust met een krachtige Shimano 7-speed transmissie, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende snelheden. Met de 10Ah batterij kun je tot wel 80 kilometer rijden op een volle lading, zodat je zonder zorgen lange afstanden kunt afleggen. Daarnaast zorgt de elektrische motor voor extra trapondersteuning, waardoor je met gemak heuvels kunt beklimmen en tegenwind kunt trotseren. Deze vouwfiets is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn strakke design en hoogwaardige afwerking is de Samebike G20 een echte eyecatcher. Bovendien is hij voorzien van handige extra's zoals een LED-koplamp, een comfortabel zadel en een stevig aluminium frame. Kortom, de Samebike G20 Elektrische vouwfiets combineert functionaliteit, comfort en design op een unieke manier.

Veelgestelde vragen over Samebike G20 Elektrische vouwfiets 20 Inch 10Ah Batterij Shimano 7 speed

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Samebike G20 Elektrische vouwfiets 20 Inch 10Ah Batterij Shimano 7 speed is een Vouwfiets.

De framemaat van Samebike G20 Elektrische vouwfiets 20 Inch 10Ah Batterij Shimano 7 speed is 20. De wielmaat is 20 Inch.

Samebike G20 Elektrische vouwfiets 20 Inch 10Ah Batterij Shimano 7 speed heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Samebike G20 Elektrische vouwfiets 20 Inch 10Ah Batterij Shimano 7 speed is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en meer en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Samebike G20 Elektrische vouwfiets 20 Inch 10Ah Batterij Shimano 7 speed kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen