1. elektronica
  2. Bikestar, MTB kinderfiets, Sport, 7 speed, 20 inch

Bikestar, MTB kinderfiets, Sport, 7 speed, 20 inch

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Bikestar, MTB kinderfiets, Sport, 7 speed, 20 inch om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Bikestar, MTB kinderfiets, Sport, 7 speed, 20 inch

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

29

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

14 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Bikestar, MTB kinderfiets, Sport, 7 speed, 20 inch

De Bikestar MTB kinderfiets is een veilige en betrouwbare keuze voor avontuurlijke jongens en meisjes. Het aluminium frame zorgt voor een stabiele rit, of je nu op de berg, in de stad of naar school fietst. Met een bandenmaat van 20 inch en een framemaat van 11.5 inch is deze fiets geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 115 cm lang. De Bikestar MTB kinderfiets is uitgerust met een geavanceerd 7-speed Shimano derailleur-systeem, waarmee je moeiteloos kunt schakelen in elke situatie. Of je nu een steile heuvel beklimt of snelheid wilt maken op vlak terrein, deze fiets kan het allemaal aan. De V-brakes aan zowel de voor- als achterkant zorgen voor ultieme controle en grip, zodat je altijd veilig kunt remmen, zelfs in natte omstandigheden. Naast zijn uitstekende prestaties en veiligheidskenmerken, heeft de Bikestar MTB kinderfiets ook een stoer en sportief design dat kinderen zeker zal aanspreken. De fiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een comfortabel zadel en handvatten, zodat je kind urenlang plezierig kan fietsen. Kortom, de Bikestar MTB kinderfiets is de ideale metgezel voor jonge avonturiers die graag op ontdekkingstocht gaan.

Veelgestelde vragen over Bikestar, MTB kinderfiets, Sport, 7 speed, 20 inch

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Bikestar, MTB kinderfiets, Sport, 7 speed, 20 inch is een Stadsfiets.

De framemaat van Bikestar, MTB kinderfiets, Sport, 7 speed, 20 inch is 29. De wielmaat is 20 Inch.

Bikestar, MTB kinderfiets, Sport, 7 speed, 20 inch heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Bikestar, MTB kinderfiets, Sport, 7 speed, 20 inch is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 14 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Bikestar, MTB kinderfiets, Sport, 7 speed, 20 inch kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen