1. elektronica
  2. Volare Lifestyle Jongensfiets 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen

Volare Lifestyle Jongensfiets 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Volare Lifestyle Jongensfiets 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Volare Lifestyle Jongensfiets 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen

Type fiets

Omafiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

19 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Volare Lifestyle Jongensfiets 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen

De Volare Lifestyle Jongensfiets is de perfecte fiets voor avontuurlijke jongens! Met een stoere mat grijze kleur en een lage zadelstand van 51 cm, is deze fiets niet alleen stijlvol maar ook veilig. Met zowel een handrem als een terugtraprem kunnen jonge fietsers gemakkelijk stoppen en de hockey type kettingkast zorgt voor extra bescherming tijdens het rijden. Deze fiets is uitgerust met verlichting op batterijen aan de voor- en achterkant, zodat je altijd goed zichtbaar bent, zelfs in het donker. Daarnaast heeft de fiets een leuke bel, zodat je altijd kunt laten horen dat je eraan komt. Het comfort is ook niet vergeten, met een handige voordrager kun je al je spullen gemakkelijk meenemen, en de fiets heeft een standaard om netjes rechtop te blijven staan. Om het fietsen nog leuker te maken, heeft de Volare Lifestyle Jongensfiets 3 versnellingen van Shimano. Hiermee kun je gemakkelijk schakelen naar de juiste versnelling, zodat je altijd comfortabel kunt blijven fietsen. Bovendien zijn het zadel en het stuur in hoogte verstelbaar, zodat de fiets met je kind kan meegroeien. Met een stevig slot kun je de fiets veilig achterlaten en zo lang mogelijk van deze geweldige fiets genieten.

Veelgestelde vragen over Volare Lifestyle Jongensfiets 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Volare Lifestyle Jongensfiets 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen is een Omafiets.

De framemaat van Volare Lifestyle Jongensfiets 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen is 51. De wielmaat is 28 Inch.

Volare Lifestyle Jongensfiets 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Volare Lifestyle Jongensfiets 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 19 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Volare Lifestyle Jongensfiets 51 cm lage zadelstand - 3 versnellingen kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen