1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matzwart

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matzwart

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matzwart om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matzwart

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

46

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

24 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matzwart

De Vogue Mio is een fantastische elektrische damesfiets die je moeiteloos door de stad en het platteland laat rijden. Met zijn Shimano Nexus 8-speed versnellingen zorgt deze e-bike voor een soepel en comfortabel rijgedrag. Wat deze fiets echt bijzonder maakt, is de middenmotor die zorgt voor directe trapondersteuning die zich aanpast aan jouw rotatie. Of je nu een ontspannen fietstochtje maakt of snel naar je werk wilt fietsen, de Vogue Mio is er altijd voor je. Met een volledig opgeladen accu heeft de Vogue Mio een indrukwekkende actieradius van 70 tot 120 kilometer. Hierdoor kun je niet alleen kleine afstanden in de stad afleggen, maar ook grotere afstanden tussen huis en werk zonder zorgen. Bovendien heeft deze e-bike een lage instap en een stevig aluminium frame, waardoor op- en afstappen gemakkelijk en veilig is. De led-verlichting aan de voor- en achterkant functioneert automatisch en is gekoppeld aan de accu, waardoor je altijd goed zichtbaar bent en veilig kunt rijden, zelfs in het donker. Met een belastbaar gewicht van maar liefst 120 kg kan de Vogue Mio vrijwel alles aan, waardoor je zonder zorgen je boodschappen of andere spullen kunt meenemen. Daarnaast is deze e-bike ook nog eens stijlvol, van hoge kwaliteit en betaalbaar. Met zijn matzwarte kleur en elegante design zul je zeker opvallen en genieten van elke rit die je maakt. Kies voor de Vogue Mio en bele.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matzwart

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matzwart is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matzwart is 46. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matzwart heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matzwart is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 24 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 46 cm, N8, matzwart kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen