1. elektronica
  2. Cheetah Prey 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike

Cheetah Prey 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cheetah Prey 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cheetah Prey 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike

Type fiets

Fixie

Framemaat

59

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

11.8 g

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm

Omschrijving van Cheetah Prey 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike

De Cheetah Prey 1sp Blue 59 fixed gear / single speed bike is een fantastische keuze voor iedereen die houdt van een trendy en minimalistische stadsfiets met een sportief karakter. Deze fixie, ook wel bekend als single-speed, is oorspronkelijk ontworpen als een baanfiets en wordt veel gebruikt door fietskoeriers in steden zoals New York en San Francisco. Wat deze Fixed Gear Bike echt bijzonder maakt, is dat je hem zowel als doortrapper kunt gebruiken als met een vrijloop. Met een simpele draai aan het achterwiel verander je de fiets in een 'free-wheel' variant. Dit geeft je de flexibiliteit om te kiezen welke rijstijl het beste bij jou past. Bovendien zijn deze Fixed Gear bikes uitgerust met handremmen voor extra gemak en veiligheid tijdens het fietsen. De Cheetah Prey 1sp Blue 59 fixed gear / single speed bike is niet alleen een betrouwbare fiets, maar ook een echte eyecatcher. Met zijn stoere blauwe kleur en strakke design mag je gezien worden op deze fiets. Of je nu door de stad fietst of een sportieve tocht maakt, met deze fiets ben je altijd in stijl onderweg. Voeg daarbij de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid van Cheetah en je hebt een fiets waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Veelgestelde vragen over Cheetah Prey 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cheetah Prey 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike is een Fixie.

De framemaat van Cheetah Prey 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike is 59. De wielmaat is 28 Inch.

Cheetah Prey 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cheetah Prey 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 11.8 g en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cheetah Prey 1sp Blue 59 fixed gear /Single speed bike kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen