1. elektronica
  2. QIVELO E-BAKFIETS CURVE 2 DR7 BLACK BROWN

QIVELO E-BAKFIETS CURVE 2 DR7 BLACK BROWN

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over QIVELO E-BAKFIETS CURVE 2 DR7 BLACK BROWN om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties QIVELO E-BAKFIETS CURVE 2 DR7 BLACK BROWN

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

48

Wielmaat

20.26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

69 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van QIVELO E-BAKFIETS CURVE 2 DR7 BLACK BROWN

De Qivelo E-bakfiets Curve 2 DR7 Black Brown is de ultieme upgrade voor de avontuurlijke en moderne ouder. Met zijn elegante en stijlvolle ontwerp is deze bakfiets een ware eyecatcher op straat. De zwarte en bruine kleuren geven de bakfiets een luxe uitstraling, terwijl de krachtige elektrische motor zorgt voor moeiteloos rijplezier. Wat de Qivelo Curve 2 DR7 echt onderscheidt, is het geavanceerde BMS-systeem. Dit systeem bewaakt niet alleen het laden en ontladen van de batterij, maar zorgt ook voor een langere levensduur. Dit betekent dat je langer kunt genieten van de vele voordelen van deze elektrische bakfiets. Met een volledig opgeladen batterij kun je moeiteloos lange afstanden afleggen en zonder zorgen genieten van quality time met je kinderen. Daarnaast is deze bakfiets uitgerust met handige extra's, zoals een comfortabel zadel, een verstelbaar stuur en een ruime bak voor al je spullen. Of je nu boodschappen gaat doen, een dagje naar het park gaat of gewoon een ontspannen ritje maakt, de Qivelo Curve 2 DR7 staat altijd voor je klaar. Dus waar wacht je nog op? Ervaar nu zelf het gemak en de luxe van deze geweldige elektrische bakfiets!

Veelgestelde vragen over QIVELO E-BAKFIETS CURVE 2 DR7 BLACK BROWN

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. QIVELO E-BAKFIETS CURVE 2 DR7 BLACK BROWN is een Bakfiets.

De framemaat van QIVELO E-BAKFIETS CURVE 2 DR7 BLACK BROWN is 48. De wielmaat is 20.26 Inch.

QIVELO E-BAKFIETS CURVE 2 DR7 BLACK BROWN heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

QIVELO E-BAKFIETS CURVE 2 DR7 BLACK BROWN is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 69 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je QIVELO E-BAKFIETS CURVE 2 DR7 BLACK BROWN kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen