1. elektronica
  2. AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm 3 Versnellingen Terugtraprem en V-brakes Matzwart

AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm 3 Versnellingen Terugtraprem en V-brakes Matzwart

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm 3 Versnellingen Terugtraprem en V-brakes Matzwart om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm 3 Versnellingen Terugtraprem en V-brakes Matzwart

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

53

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27000 g

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm 3 Versnellingen Terugtraprem en V-brakes Matzwart

De AMIGO Sturdy is een stoere transportfiets speciaal ontworpen voor dames. Met zijn 28 inch wielen en een framemaat van 53 centimeter is deze fiets perfect geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu naar school, werk of de sportschool gaat, de AMIGO Sturdy brengt jou en je spullen stijlvol en comfortabel naar je bestemming. Deze transportfiets heeft niet alleen een trendy matzwarte kleur, maar ook prachtige bruine details die zorgen voor een mooi kleurcontrast. Daarnaast biedt de AMIGO Sturdy voldoende ruimte op zowel de voordrager als de bagagedrager voor al je benodigdheden. Of het nu je boekentas, laptopas of sporttas is, je kunt alles gemakkelijk meenemen. Met de Shimano Nexus 3-versnellingen kun je moeiteloos door de week fietsen. Of je nu een heuvel op moet of een lange afstand moet afleggen, de AMIGO Sturdy zorgt ervoor dat je zonder problemen kunt blijven trappen. Kortom, deze transportfiets combineert stijl en functionaliteit op een perfecte manier.

Veelgestelde vragen over AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm 3 Versnellingen Terugtraprem en V-brakes Matzwart

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm 3 Versnellingen Terugtraprem en V-brakes Matzwart is een Transportfiets.

De framemaat van AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm 3 Versnellingen Terugtraprem en V-brakes Matzwart is 53. De wielmaat is 28 Inch.

AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm 3 Versnellingen Terugtraprem en V-brakes Matzwart heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm 3 Versnellingen Terugtraprem en V-brakes Matzwart is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27000 g en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je AMIGO Sturdy Transportfiets voor Dames 28 Inch 53 cm 3 Versnellingen Terugtraprem en V-brakes Matzwart kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen