1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, green

Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, green

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, green om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, green

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

49

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, green

De Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, groen is een prachtige e-bike die stabiliteit en comfort combineert. Deze fiets is perfect geschikt voor dagelijks gebruik en biedt een lichtgewicht aluminium frame voor moeiteloos rijplezier. Wat deze fiets echt bijzonder maakt, is de vering in zowel de voorvork als de zadelpen, waardoor je kunt genieten van een uiterst comfortabele rit. De onderhoudsvriendelijke voorwielmotor van deze e-bike is niet alleen betrouwbaar, maar ook voordelig in gebruik. Dankzij de Shimano Nexus 3 versnellingsnaaf kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende snelheden, waardoor je altijd op een aangename manier kunt fietsen. Met een indrukwekkende actieradius van meer dan 100 kilometer is deze fiets ook perfect geschikt voor langere ritten buiten de stad. Met zijn opvallende groene kleur is de Elektrische damesfiets Basic niet alleen een betrouwbare metgezel, maar ook een stijlvolle eyecatcher. Of je nu naar je werk gaat, boodschappen doet of gewoon een ontspannen fietstocht maakt, deze e-bike brengt je altijd op een plezierige en comfortabele manier naar je bestemming.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, green

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, green is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, green is 49. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, green heeft een Ketting als aandrijving met 3 versnellingen.

Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, green is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 3, green kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen