1. elektronica
  2. Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem

Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

53

Wielmaat

29 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Meer dan 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

18.9 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem

De Rucanor Lux Hardtail Mountainbike is de perfecte fiets voor avontuurlijke fietsritten op ruig terrein! Met zijn Shimano Tourney derailleur met 21 versnellingen, mechanische schijfremmen en verende voorvork met lockout, is deze mountainbike ideaal voor offroad avonturen. Met een frame van 53 centimeter en een wielmaat van 29 inch, biedt deze MTB de perfecte balans tussen wendbaarheid en stabiliteit. Deze stoere fiets heeft een sportief en opvallend kleurenpalet. Het zwarte frame wordt gecombineerd met opvallende gele en zilveren accenten, waardoor je altijd in stijl kunt fietsen. Of je nu je conditie wilt verbeteren of je kracht wilt trainen, de Rucanor Lux MTB biedt de perfecte combinatie van comfort en prestaties. Dus ga eropuit en geniet het hele jaar door van intense en uitdagende ritten op deze prachtige mountainbike!

Veelgestelde vragen over Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem is een Mountainbike.

De framemaat van Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem is 53. De wielmaat is 29 Inch.

Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem heeft een Ketting als aandrijving met Meer dan 10 versnellingen versnellingen.

Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 18.9 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen